BSO-producties gaat het laatste weekend in met het unieke winterconcert MUSICALWONDERLAND

Laatste kans om musicalsterren Hans Peter Janssens en Anne Mie Gils te zien schitteren begeleid door twee koren, een groot orkest en een dans-ensemble in CC De Kern in Wilrijk.

Wie houdt van een winters, sfeervol concert met kwaliteit op het podium moet zich dit weekend reppen naar CC De Kern in Wilrijk. In MUSICALWONDERLAND worden internationale legendes Hans Peter Janssens en Anne Mie Gils live begeleid door een symfonisch orkest van 30 muzikanten. Een groot dameskoor met verscheidene solisten en een kinderkoor staan hen bij! Een dansensemble maakt de totaalbelevenis in gezellige wintersferen compleet. Manu Jacobs is dirigent van dienst. Dit concert speelde in december al twee keer in de Sint-Carolus Borromeuskerk in Antwerpen. De reacties waren unaniem lovend. Dit weekend trekt MUSICALWONDERLAND naar CC De Kern in Wilrijk. Er zijn nog voorstellingen op zaterdag 11 en zondag 12 januari.

Bekende nummers als All I Want For Christmas Is You, Bring Him Home, Oh Holy Night en The Prayer zullen niet ontbreken. Maar met klassieke klassebak Hans Peter Janssens worden nummers als Ave Maria en Nessun Dorma eveneens niet gemeden!

De powerstem van Anne Mie Gils zal dan weer tot z’n recht komen in songs als As If We Never Said Goodbye en One Moment In Time. En het symfonisch orkest? Die genieten van hun eigenste versie van Sleigh Ride. Verhaalverteller Chris De Backer maakt voor de gelegenheid een eigen winterverhaal, en vertelt het gracieus tussen de nummers heen.

PRAKTISCHE INFO

DATA
11 januari (20u15) en 12 januari (15u00) 2020 in cc De Kern (Wilrijk)

TICKETS
Tickets en info op www.bso-producties.be