BSO Producties zoekt mannen voor Legally Blonde

Introductie She’s back!! Dé blondine der blondines, dé fashion queen die nooit uit de mode geraakt, dé chihuahuabazin waar menig hondjes jaloers op zijn! Elle Woods komt naar Antwerpen en laat ons als geen ander voelen dat vooroordelen niet altijd kloppen met de realiteit. In de naam van de liefde gaat ze volop voor haar ambitie om het te maken als advocate, en zwemt ze als een goudvis met Pradaschoenen doorheen de haaienwereld. Maar… ze zoekt nog veel mannen! Mannelijke musical-talenten: het is aan jullie!

Productie-informatie Deze productie speelt van 25 september tot en met 11 oktober 2020 in het Zuiderpershuis in Antwerpen. De repetitieperiode start in februari 2020. De repetities gaan door op zondag overdag en dinsdagavond in Wilrijk (Antwerpen). De maand juli is een volledig vrije vakantiemaand. Vanaf augustus dienen alle repetities bijgewoond te worden om aan het project te kunnen deelnemen (zondag overdag/dinsdagavond).

Casting-informatie

De casting van deze productie gaat door op volgende momenten: • OPTIE 1: 15/12/2019, 14u00 tot 18u00 • OPTIE 2: 25/01/2020, 10u00 tot 18u00

Eigen materiaal te voorzien:

• Zelf gekozen korte monoloog voor ronde 1
• Specifieke song(s) te studeren (optioneel van blad te lezen)
• Gemakkelijke kledij te voorzien voor de choreografie- en spelronde

ROLLEN

PROFESSOR CALLAHAN Man tussen de 45 en 55 jaar. Professor op Harvard. Zeer zelfingenomen, glad en weinig empathisch. Manipulatief, immoreel en machtsgeil. Vocal range A2-F#4.

WARNER HUNTINGTON III Man tussen 20 en 30 jaar. Fils-a-papa die de looks mee heeft. Zelfingenomen en verwend van karakter. Vocal range Eb3-Ab4.

VADER ELLE Pompeuze man tussen 30 en 60 jaar.

PROFESSOREN Mannen tussen 30 en 60 jaar met streng uiterlijk.

PADAMADAN Jonge student (19-28 jaar) met een opvallend accent. Komische timing nodig. Moet kunnen zingen.

AARON SCHULZ Een jonge student van hoge status (19-28 jaar). Moet kunnen zingen.

MAN VAN PAULETTE/KYLE Ongelikte beer, brute energieke man (25-50 jaar) met opvallen accent.

NIKOS Komische mannenrol (20-40 jaar). Moet kunnen zingen en typespel geven.

CARLOS Komische mannenrol (20-40 jaar). Moet kunnen zingen en typespel geven.

RECHTER Oudere man (30-60 jaar). Moet kunnen zingen en erg zakelijk/streng kunnen spelen.

ENSEMBLE Mannen tussen 17 en 35 jaar. Goede conditie is noodzakelijk. Veel featured rollen en dubbelrollen te verdelen. Vocaal sterk in harmonieën, goede en enthousiaste bewegers, hoge spel-energie. Ensemble heeft veel werk, dus mensen die enthousiast zijn om te werken op podium!

Artistiek team

Deze productie wordt gemaakt door de makers van Bonnie&Clyde.

REGIE Manu Jacobs
ZANGCOACH Lies Jacobs
CHOREOGRAFE Sandrine Wouters
REGIE-ASSISTENT Lauro Crijns