Hans Peter Janssens en An Lauwereins in nieuwe productie AANVANG!

BSO-producties viert de geboorte van een nieuwe productie: AANVANG! Het gouden musicalduo Hans Peter Janssens en An Lauwereins kruipt in de huid van een oud showbizzkoppel dat op hun laatste auditie terugblikt op een leven samen vol liefde, humor en pijn.

Deze tragikomedie van Manu Jacobs rijgt (h)eerlijke musical- en operaduetten aan elkaar in een voorstelling die vertelt over de balans tussen dromen najagen en dromen loslaten.

Robert en Maria zijn al jaar en dag het meest befaamde operaduo. Ze werden ooit ontdekt als ideaal koppel voor de rollen van Papageno/Papagena in De Toverfluit, en staan sindsdien bekend als de Nicole en Hugo van de operawereld. In de herfst van hun leven nemen ze ons mee doorheen hun carrière en tegelijk ook door hun levensverhaal. Een boeiende, lichte vertelling met één zijden, rode draad: de muziek die hen verbindt. Een muziektheaterstuk met bekende musical- en operanummers die tot de verbeelding van een oud showbizzkoppel spreken.

Wees er als eerste bij op de try-outs van deze nieuwe productie in de Rode Zaal van het Fakkeltheater (Antwerpen). Opgelet: beperkte capaciteit, dus wees er snel bij!

fakkeltheater.be