Legally Blonde verplaatst naar volgend jaar

De gevolgen van het veelbesproken virus sijpelen door in vele sectoren, waaronder niet in ‘t minst de culturele sector. Ook wij bij BSO-producties gooien onze planning om, en dat doen we met één doel: er terug staan en in volle glorie, wanneer dat mag én wanneer u en wij daar aan toe zijn!

Wat verandert er concreet in onze planning?

LEGALLY BLONDE schuift een jaartje op in de planning en zal doorgaan in september 2021 in Theater Elckerlyc. Had u reeds tickets geboekt? Dan krijgt u een mailtje van Ticketbalie met alle praktische informatie. Op onze website vindt u verder alle nodige informatie over deze productie.

MIJN KIND, SCHOON KIND werd reeds opgeschoven naar het weekend van 13-15 november 2020 in Kunstenhuis deFeniks (Mortsel). Dat blijft voorlopig zo behouden als de maatregelen het toelaten.

MUSICALWONDERLAND 2020 gaat voorlopig nog steeds door op 18-19 december 2020 in cc De Kern (Wilrijk). Ontdek hieronder de actie die op deze productie loopt tot 20 mei aanstaande!

Het succes van theater, van musical en dus ook van LEGALLY BLONDE is gebaseerd op het “samen beleven”. U die als publiek samen iets beleeft dat onze cast op podium samen beleeft en vooral… wij allen die dat samen beleven. Vooraleer we terug samen kunnen beleven, moeten we daar zin in hebben en moet dat vooral in alle veiligheid kunnen gebeuren. Daarnaast hebben we een fantastische cast en crew voor u klaar staan, maar krijgen deze door de Coronacrisis helaas nu de kans niet om zich degelijk voor te bereiden.

We nemen deze beslissing dan ook halvelings met spijt, maar tegelijk met héél veel “goesting” om u in september 2021 in Theater Elckerlyc te mogen verwelkomen!