De Graaf & Cornelissen Entertainment houdt audities voor dansmusical

De Graaf & Cornelissen Entertainment zoekt voor het ensemble en understudy-posities van een nieuwe grote dansmusical in theaterseizoen 2020/2021 mannen en vrouwen met speelleeftijd 18 – 25 jaar.

EISEN

– Afgeronde professionele dans-, theater en/of musicalopleiding of enkele jaren aantoonbare ervaring in professionele toneel- en/of musicalproducties;
– Uitstekende zanger en danser met een sterke pop/rock stem;
– Sterke danstechniek en partnering een pré;
– Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in zang en spel;

Repetitie- en speelperiode: December 2020 – juni 2021
Auditiedata: 4 en 5 november 2019. Eventuele callback op woensdag 6 november.
Je moet alle data beschikbaar zijn.

AANMELDEN

Kandidaten die aan bovenstaande eisen voldoen kunnen hun CV voorzien van twee recente foto’s (zonder hoofdbedekking als petten en brillen) mailen naar audities@degraafencornelissen.nl. Geef bij je aanmelding ook goed je stembereik weer.

Indien je profiel en CV aansluit bij de door ons gestelde criteria ontvang je een uitnodiging voor de audities. Aanmelden betekent niet automatisch dat je wordt uitgenodigd voor de audities.

Uiterste aanmelddatum: maandag 28 oktober 2019.

LET OP:  Zorg dat je foto‘s in totaal niet groter dan 8MB zijn. E-mails die te groot zijn worden geweigerd door de mailprovider en kunnen niet bezorgd worden. Wanneer je email goed is aangekomen ontvang je een automatische reactie.